Diabetesnet Blog

Főoldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Diabetesnet Blog

Diabetesnet Blog

Válogass a legfrisseb hírek és újdonságok közül!

5 hely Magyarországon, ahova érdemes ellátogatni!

2021/05/10 - Rékka

5 hely Magyarországon, ahova érdemes ellátogatni!

Magyarországon számos elképesztően gyönyörű hely akad, így nem csoda, ha az ember néha azt sem tudja, merre induljon, ha világot akar látni. Az alábbi cikkben összegyűjtöttünk 5 fantasztikus úticélt, ahova neked is érdemes ellátogatnod!
Fogszabályozás minden korban

2021/05/05 - Rékka

Fogszabályozás minden korban

Ma már korántsem csak a tinédzserek villantják fel fogszabályzóikat, egyre több felnőttön is látni a szabályzó szerkezeteket. Kevesen tudják, hogy ezzel a módszerrel nem csak esztétikailag, de egészségileg is sokat tehetünk a fogainkért...
Szájápolási útmutató

2021/05/01 - Rékka

Fogápolási útmutató

A fogak tisztántartása, a megfelelő eszközhasználat és a rendszeres fogorvosi kontroll nem csak esztétikai szempontból fontos. A rossz vagy mozgó fogak az egészségre nézve is komoly kockázatot jelentenek. 
Mi alapján választunk fogorvost?

2021/02/18 - Puskás Rékka

Mi alapján választunk fogorvost?

A gyerekorvosunkat nem választjuk, azt anyukánk választja nekünk. Aztán ahogy telnek az évek, egyre több szakember már a mi döntésünk nyomán kerül az életünkbe, más-más szempontokat figyelembe véve. Ebben a cikkben arról lesz szó, hogy mi...
fájdalommentes fogászat

2021/01/22 - Bettina

Ne félj többet a fogorvosi kezeléstől!

Lehetséges, hogy a fogászati beavatkozás ne járjon fájdalommal? Igen! Ma már számos olyan technológia áll rendelkezésre a fogászat területén, amelyek garantálják a biztonságos fogászati ellátást. 
Egyes ételek nem egészségesek

2020/10/14 - Puskás Rékka

Miből készüljön a gyerekjáték? Mutatjuk a legnépszerűbb anyagokat, és azt, hogy mire kell ügyelni!

Napjainkban az ételek piacára is ugyanúgy jellemző, ahogy minden másra is, hogy hihetetlenül széles a választék. Míg régen a főzés, pláne egy többfogásos menü készítése komoly feladat volt, amire rá kellett szánni az időt, manapság már...
Szájszárazság: okai, tünetei és kezelése

2020/08/25 - SzSz

Fogfehérítés otthon

A cukorbetegség és a szájszárazság gyakran összefügg, azonban mi állhat pontosan a háttérben? Erről lesz szó!
Plus Size divat tippek: így öltözködj molettként

2020/04/16 -

Így készíts szuper fotókat nyaralásod során!

Sajnos a cukorbetegség sokszor jár együtt a plus size mérettel. Egészségedre való odafigyelés mellett is előfordul, mutatjuk, hogy öltözhetsz mégis csinosan, divatosan!

Legfrissebb cikkek


Biztos, hogy csak tavaszi fáradtság?
Te is indokolatlanul rosszul érzed magad néha, de próbálod ráfogni, hogy biztosan csak a front, vagy a tavaszi fáradtság? Mutatjuk, mik azok a rosszullétek, amik bár semmiségnek tűnnek, mégis érdemes velük szakemberhez fordulni!