Diabetesnet Blog

Főoldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Diabetesnet Blog

Diabetesnet Blog

Válogass a legfrisseb hírek és újdonságok közül!

cukorbetegség nemi vágy

2024/05/07 - ZH

Tudtad, hogy a cukorbetegség a nemi vágyat is befolyásolja?

A cukorbetegség számos egészségügyi problémát okozhat, köztük olyan kevésbé ismert területeket is érintve, mint a szexuális egészség.
Így reggelizz ha cukorbeteg vagy!

2024/04/28 - ZH

Így reggelizz cukorbetegként - Ezt a 8 szabályt tartsd be!

A cukorbetegség kezelése során a megfelelő reggeli kiválasztása kiemelten fontos, hogy stabilizálni lehessen a vércukorszintet és energiával feltölteni a nap kezdetén.
diabetológus

2024/04/27 - ZH

Így segíthet egy diabetológus kezelni a cukorbetegségedet!

Ebben a cikkben áttekintjük, hogy hogyan segíthet egy diabetológus a cukorbetegség kezelésében, és bemutatunk néhány kulcsfontosságú tippet az optimális egészség eléréséhez.
cukorbetegség és a hepatitis c

2024/04/25 - ZH

A cukorbetegség és a Hepatitis C kapcsolata: Kutatások igazolják az összefüggést

A cukorbetegség és a hepatitis C közötti kapcsolatok és összefüggések kutatása az egészségügyi szakemberek és a betegek körében egyaránt kiemelt figyelmet kap, mivel az egyidejű jelenlétük jelentősen befolyásolhatja a betegek kezelését és prognózisát.
Cukorbetegség kezelése gyógyszerek nélkül

2024/04/16 - ZH

Így kezelhető a cukorbetegség természetesen, gyógyszerek nélkül

Sokan keresik az alternatív megoldásokat a cukorbetegség kezelésére, és szeretnék kiegészíteni a hagyományos terápiát természetes módszerekkel. Mutatjuk mi kell ehhez!
Fekete foltokat látsz a bőrödön?

2024/04/09 - ZH

Kicsi, fekete foltokat, pöttyöket látsz? Ilyen összefüggésben van a cukorbetegséggel!

Az apró, fekete foltok vagy pöttyök megjelenése a bőrön azonban fontos figyelmeztető jel lehet, amelyre érdemes odafigyelni a betegség korai felismerése és kezelése érdekében.
Magas a koleszterinszinted?

2024/04/03 - ZH

Magas a koleszterinszinted? Akkor ezeket az ételeket kerülnöd kell!

Magas koleszterinszint jelentős egészségügyi kockázatokat hordoz magában, de szerencsére sokat tehetünk annak csökkentése érdekében azáltal, hogy odafigyelünk az étrendünkre és kerüljük azokat az ételeket, amelyek emelhetik a koleszterinszintet.
Elmúltál 25? Akkor ideje kollagént szedned!

2024/03/26 - ZH

A kollagén előnyei, amiért már 25 felett érdemes szedni!

Ahogy az idő múlik, a kollagén szerepe egyre fontosabbá válik az egészséges bőr, ízületek és csontok fenntartásában, ezért érdemes már 25 éves kor felett fontolóra venni a kollagénkiegészítők szedését.  

Legfrissebb cikkek


Cukorbetegség is okozhatja a talpon lévő tyúkszemet
A cukorbetegség számos lábproblémát okozhat, beleértve a talpi tyúkszemeket is. Ismerd meg, hogyan előzheted meg és kezelheted ezeket a kellemetlenségeket.
Tudta, hogy a diabétesz a látását is tönkre teheti?
A diabétesz nem csupán a vércukorszintet befolyásolja, hanem komoly szövődményekkel járhat a szem egészségére nézve is. A látásromlás és a vakság a diabétesz egyik legkomolyabb következménye.
5+1 dolog, amit egy dietetikusnak meg kell követelnie a páciensektől
Az egészséges életmód és a helyes táplálkozási szokások kialakítása érdekében elengedhetetlen a dietetikus és a páciens együttműködése.
A cukorbetegség kezelése

A cukorbetegség egyre több ember mindennapját megkeseríti, azonban ha nem kezeljük más betegségek forrása is lehet. Tudj meg többet a cukorbetegségről cukorbetegeknek szóló oldalunkon, böngéssz cukormentes és egészséges receptjeink között, és informálódj a dietetikai kisokosból a Diabetesnet.hu oldalán! Segítünk kezelni a cukorbetegséggel járó tüneteket!

Tévhitek és igazságok a cukorbetegségről

A cukorbetegség a modernkor egyik legelterjedtebb egészségügyi problémája, és sokan még csak nem is tudják, hogy cukorbetegek. A Diabetes.hu oldalon lerántjuk a leplet a cukorbetegséggel szembeni tévhitekről és számtalan olyan tippet olvashatsz nálunk, amelyek valóban segítenek a cukorbetegséged kezelésében! Dietetikai tanácsok a cukorbetegség leküzdéséhez.

Dietetikai kisokos és egészséges receptek tárháza

Egészségmegőrzésünk és betegségeink kezelésének velejárója a megfelelő és célszerű táplálkozás. A Diabetesnet.hu oldalon rengeteg egészséges és cukormentes receptet olvashatsz, amiket könnyedén beilleszthetsz a diétádba. A dietetika a táplálkozástudománnyal foglalkozó tudományág, így az oldalon is szakértői és orvosok által alátámasztott tanácsokkal segítjük az egészséges táplálkozásod kialakítását cukorbetegként!

Minden, ami a cukorbetegséggel kapcsolatos!

Érdekes cikkek és tartalmak, konkrét tanácsok a cukorbetegség és az inzulinrezisztencia kezeléséhez. Tudj meg többet az inzulinról, a cukorbetegség megelőzéséről és kezeléséről, a cukorbetegség szintjeiről, a terhességi cukorbetegségről és mindent, ami csak egy cukorbeteget érdekelhet. A szakértői és orvosi tanácsok mellett rengeteg egészséges és cukormentes receptet találhatsz, ráadásul a diétád sikerességét is támogatjuk hasznos információkkal! Diabetesnet.hu a cukorbetegség, inzulinrezisztencia és inzulinérzékenység weboldala!