Íme, így legyenek hatékony edzéseid rövid idő alatt

Főoldal > Hatékony edzés rövid idő alatt – miért érdemes a haspad használata mellett döntened?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Hatékony edzés rövid idő alatt – miért érdemes a haspad használata mellett döntened?


2021/11/30
TK

Minden esetben fontos, hogy egy egészséges életmódra törekedjünk – ehhez pedig elengedhetetlen a mozgás. Amennyiben viszont már komolyabban szeretnéd elvégezni edzéseidet, akkor érdemes elgondolkoznod egy haspad használatán, ezzel is még hatékonyabbá téve mozgásformád.

Edzés

Bár már javában tombol az ősz, a nyári szezon lecsengett, nem szabad, hogy elhanyagold a mozgást, hiszen mind testednek, mind izmaidnak szükségük van rá. Alábbi cikkünkben nézzük meg, miért érdemes hatékonyabbá tenni edzéseidet egy haspad segítségével.


Kevés hellyel rendelkezel


Abban az esetben, ha már egy komolyabb edzéstervet kialakítottál, de lakásodban szűkösen férne el bárminemű fitneszgép, egy haspad vásárlás mégis segítségedre lehet. Ennek oka, hogy összehajtható modellként helytakarékos, így, ha nincs időd edzőterembe járni is könnyedén át tudod majd általa mozgatni izmaidat akkor, amikor csak szeretnéd! Emellett praktikus kialakítással rendelkezik, így a legtöbb ember számára tökéletesen megfelel.
Minden izmodat könnyedén átmozgatja


Egy haspad használata képes könnyedén megdolgoztatni az egyik legfontosabb izmunkat – mégpedig a hasizmot. Emellett ugyanakkor nem szabad elfeledkeznünk arról sem, hogy a legtöbb eszköz biztosít számunkra egy lábtámasz részt is, így használatával lábizmainkat is karbantarthatjuk.


Sokoldalú edzéstervet biztosít


Egy haspadon rengeteg különböző gyakorlatot végezhetsz el – a hasprések, felülések számos módon kivitelezhetőek, emellett fekve, lábadat megtámasztva is remek gyakorlatokat végezhetsz el, amennyiben a haspad vásárlás mellett döntesz, az a legtöbb gyakorlatot biztosítja a jövőben edzéseidhez, legyen szó akár harántfelülésről, akár egy teljes felülésről, kitartásról vagy törzsemelésről.


Akkor, ha pedig már egy komolyabb edzéstervvel rendelkezel, választhatsz olyan modellek közül is, melyeken megtalálható egy súlyzótartó, ezzel is lehetőséget kaphatsz arra, hogy ezeket a már más eszközöket is bevond edzéseidbe.Legfrissebb cikkek


Mit tesz a dohányzás a fogakkal?
Arról, hogy a dohányzás milyen hatással van a tüdőre, valószínűleg már többet hallottunk, na de mi van a fogakkal? Mert bizony a fogakra is ugyanúgy negatív hatással van a dohányzás. Most kiderül, hogy mit tesz a dohányzás a fogaival! A dohányzás ugyanúgy hatással van fogak egészségére és a megjelenésére is.
Gyakori fogászati mítosz és tévhitek
A megfelelő szájápolásra vonatkozó tippekkel kapcsolatban rengeteg tanács áll rendelkezésre az interneten. Sajnos, ezek nagy része hamis vagy félrevezető. Az egészségügyben naponta történnek új fejlemények, és néha az üzenetek összekeverednek. Más fogászati mítoszok már évek óta léteznek, generációkon át öröklődve. Tegye helyre a dolgokat a tényekkel. Íme a legfontosabb fogászati mítoszok és tévhitek.