Nagyszerű kiegészítők a kertbe

Főoldal > Nagyszerű kiegészítők a kertbe

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Nagyszerű kiegészítők a kertbe


2021/05/25
Rékka

Tavasszal előtérbe kerülnek a kertek. Ilyenkor átszelektáljuk azokat a dolgokat, amik elhasználódtak és amiket megtartunk. Vannak viszont szuper ötletek arra, hogy mit kezdj az elöregedett székekkel, padokkal, kovácsoltvas kiegészítőkkel. Nézd meg 5 ötletünket!

Így dobhatod fel a kertet!

Szuper ötletek

Szuper ötlet egy régóta a fészerben fekvő öntött vas formát felhasználni tűzrakónak! Csodásan néz ki és a fű is szép maradhat körülötte! A láng látványa képes melegséget hozni a hidegebb nyári estékre, és képes elűzni a stresszt. Ezért, ha egy tökéletesen pihentető, meleg és barátságos sarkot szeretnél létrehozni, válassz néhány igazán különleges mécses tartót, ami lakásdekorációs szempontból is sokat adhat hozzá, az egész terasz kinézetéhez. Ráadásul ezek a kis díszek egyáltalán nem kerülnek sokba, így, ha megunod, őket könnyedén lecserélheted.

Régi szép lámpáinktól sem kell megválni! Ha már nem illik a többi kerti világításhoz, akkor vegyél ki belőle egyet-kettőt és különféle helyekre tedd le. Vedd ki belőle az üveget és szórj bele a kalapjába magokat! Imádni fogják a madarak, te pedig az ötletet!Érdekes fonott kosaraid, dobozaid elhasználódtak? A kerti virágok és egyéb dekorációs elemeknek tökéletes lesz! Sokszor, ami bent nem mutat, kint a növények között más környezetbe burkolva igazi gyöngyszemmé válik. 

A színes virágoktól kivirulnak ezek az elkopott padok!

Sokan kitesznek otthonukban védőszentek apró szobrait. Miért ne lehetne egy-kettő a kertben is dekorációként? Gyönyörűen mutat és jót sugall. Próbáld ki!

Amennyiben a célod egy gyönyörű, otthonos, egyben luxusérzetet keltő eredmény elérése, és nem kizárólag a legolcsóbb megoldásokra törekszel, akkor egy kétszemélyes pezsgőfürdő vásárlás otthonra is remek ötlet lehet. A pezsgőfürdő nem csak ellazít, nem csak remek módja a relaxálásnak, de ráadásul a kertnek is igazi ékessége lehet, a te saját oázisod!
Bevételek Elemzések Felmérések Gazdaság JövőLegfrissebb cikkek


Mit tesz a dohányzás a fogakkal?
Arról, hogy a dohányzás milyen hatással van a tüdőre, valószínűleg már többet hallottunk, na de mi van a fogakkal? Mert bizony a fogakra is ugyanúgy negatív hatással van a dohányzás. Most kiderül, hogy mit tesz a dohányzás a fogaival! A dohányzás ugyanúgy hatással van fogak egészségére és a megjelenésére is.
Gyakori fogászati mítosz és tévhitek
A megfelelő szájápolásra vonatkozó tippekkel kapcsolatban rengeteg tanács áll rendelkezésre az interneten. Sajnos, ezek nagy része hamis vagy félrevezető. Az egészségügyben naponta történnek új fejlemények, és néha az üzenetek összekeverednek. Más fogászati mítoszok már évek óta léteznek, generációkon át öröklődve. Tegye helyre a dolgokat a tényekkel. Íme a legfontosabb fogászati mítoszok és tévhitek.